Hagyomány, minőség,

íz a Varga kenyér titka!

NÉHÁNY GONDOLAT RÓLUNK

Kedves Érdeklődő!

 

Varga Ferenc vagyok, a Varga Pékség ügyvezetője. Engedje meg, hogy bemutatkozzam és hogy röviden bemutassam pékségünket. Mórahalmon születtem, tősgyökeres mórahalmiként ismerem az itt élő emberek hagyomány szeretetét, ezért már 1995-ben, a pékség indulásakor eldöntöttük, hogy csak és kizárólag hagyományokon alapuló termelési technológiát honosítunk meg. Ez megegyezik magam és családom életfilozófiájával. Az egészséges táplálkozás, az egészséges élelmiszerek határozzák meg életünket. A hagyományos kovászos technológia, mely komoly szaktudást igényel, biztosítja minden kenyerünknél azt az íz- és aromavilágot, mely különlegessé teszi termékeinket. A péksüteményeinknél is a legjobb minőségű alapanyagot használjuk, mely párosul a szigorú technológiai fegyelemmel. Így süteményeink nagyon kedveltek és az elsők között fogynak el az üzletek polcairól. Rozskenyér kultúránkra nagyon büszkék vagyunk, hiszen sikerült megvalósítanunk olyan rozskenyér választékot, mely teljesen a hagyományokon alapul, és tökéletesen megfelel a reformtáplálkozás elvárásainak. Mind a tanyasi, mind a teljes rozskenyerünk adalék- és színezőanyag mentes, rendkívül gazdag ásványi anyagokban és rostokban, elősegítve az emésztést illetve jótékony hatása van a cukor és egyéb emésztési problémákkal küszködő betegek gyógyulásában.

CÉGISMERTETŐ

A mórahalmi Varga Pékség 20 éves múltra tekint vissza, 1995-ben kezdte meg működését. A 350 m2 - es üzem zöldmezős beruházás keretében épült. Indulásakor 11 főnek adott munkalehetőséget. 2001-ben dolgoztuk ki és vezettük be a HACCP rendszert, hogy vevőink elégedettségét szolgáljuk az állandó jó minőség biztosításával. 2003. január 29-én, Szegeden a Jókai utcában nyitottuk meg első mintaboltunkat, ahol az összes termékünk megvásárolható. Vásárlóink kellemes környezetben egy csésze finom kávé, tea mellet fogyaszthatják el kedvenc péksüteményeiket. 2003-ban korszerűsítettük a lisztadagolást, tároló silókat építettünk. A megnövekedett piaci igények szükségessé tették az üzem bővítését és a dolgozói létszám növelését. Ma 700 m2-es  üzem területen,   49 fő dolgozik. Gépkocsi flottánk, több mint 200 partnerünknek szállítja, nap, mint nap termékeinket. A pékség indulása óta, csak és kizárólag hagyományokon alapuló termelési technológiát alkalmazunk. A hagyományos kovászos technológia biztosítja, azt az íz- és aromavilágot, amely különlegessé teszi termékeinket.

Vállalásunk : „Varga Pékség  -  az egészséges táplálkozásért”

Rozskenyér kultúránkra, nagyon büszkék vagyunk, hiszen sikerült megvalósítanunk, olyan rozskenyér aromavilágot, amely a valamikori tanyasi, falusi családok kemencéjében sült. A hagyományt XXI. Század technológiájával ötvöztük. 2013-ban fejlesztettük ki, a teljes kiőrlésű búzalisztből készült termékcsaládot, amely jól illeszkedik a korábban megszokott reformtáplálkozást segítő termékeinkhez. 2014-ben a Pékszövetség tagjaként csatlakoztunk a Magyar Pékség védjegyhasználók körébe, elnyertük a Mórahalom város által létrehozott, Homokháti Portéka árú védjegy használati jogát.

 

 

Várjuk Önt és családját!

Kérem kóstolják meg termékeinket!

ERRE BÜSZKÉK VAGYUNK

2013 Mórahalmi sokadalom:

2013 Kenyér világnapja alkalmából megrendezett rajzverseny:

Munkánk országos és nemzetközi szintű elismeréseként a XIV. UKBA 2008 Szakkiállítás és vásáron Kenyér Kategóriában az aranyérmet a
Varga Pékség nyerte.

Hagyomány, minőség, íz a Varga kenyér titka!

Varga Pékség Kft. | 6782 Mórahalom, Szegedi út 115. | Tel.: 62 580 322 |

Fax: 62 580 323 | E-mail: info@vargapekseg.hu